امروز پنجشنبه 01 آذر 1403 http://learn.cloob24.com
0

ر شما قصد اضافه کردن اکانت به دایرکت ادمین خود را داشته باشید احتمالا تاکنون با خطا Domain Already Exists مواجه شده اید، در واقع معنی این خطا این است که اطلاعاتی از دامنه ای که وارد فرم کرده اید قبلا در سرور ایجاد شده است، در این آموزش نحوه رفع این خطا را به سادگی توضیح داده ایم.

حطا Domain Already Exists دایرکت ادمین

چگونگی رفع خطا Domain Already Exists در دایرکت ادمین:

دایرکت ادمین در زمان ایجاد یک اکانت جدید وجود داشتن دی ان اس zome های آن دامین را بررسی می کند، اگر این دامنه قبلا اضافه شده باشد شما با این خطا مواجه خواهید شد، اول در قسمت show all user چک کنید دامنه قبلا اضافه نشده باشد، اگر آن را پیدا نکردید برای رفع این مشکل شما باید فایل named.conf را ویرایش کرده و دامنه مورد نظر را از آن حذف نمایید:.

توجه داشته باشید برای این روش باید دسترسی به ssh داشته باشید که این دسترسی فقط برای افرادی که سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کرده اند وجود دارد.

برای خانواده رد هت مانند centos:

nano /etc/named.conf

برای freebsd:
nano /etc/namedb/named.conf

سپس با کلید های ctrl+w و کلید y فایل را ذخیره نمایید.
اگر nano روی سرور شما نصب نیست به وسیله yum آن را نصب کنید:
yum install nano

شما باید پس از ویرایش سرویس named را ری استارت نمایید:
service named restart

و
service httpd restart

سپس مجدد اقدام به اضافه کردن دامنه کنید.

یکی روش دیگر برای رفع خطا Domain Already Exists که بسیار ساده تر است حذف dns zone های دامنه مورد نظر از قسمت DNS Administration است، برای انجام پس از ورود به admin دایرکت ادمین روی گزینه DNS Administration کلیک کنید، در این قسمت می توانید دامنه مورد نظر را پیدا کرده و با علامت زدن تیک آن، zone ها را حذف نمایید.

DNS Administration در دایرکت ادمین

امیدوارم این آموزش توانسته باشه مشکل Domain Already Exists شما را رفع کرده باشه، اگر نظر یا سوالی دارید حتما در قسمت نظرات سایت برای ما ارسال کنید.

منبع: directadmin.com

تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com
ارسال دیدگاه